Slik kontrollerer du databruken

DU kan holde rede på datamengden som overføres til og fra enheten via mobildata eller ‎Wi-Fi‎-tilkobling i en bestemt periode. Du kan for eksempel se hvor mye data de ulike appene bruker. Du kan også angi advarsler om databruk og grenser for data som overføres via mobildatatilkoblingen, slik at du kan unngå tilleggskostnader.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, er det kun eieren, dvs. den primære brukeren, som kan justere databrukinnstillingene. Justering av databrukinnstillingene kan være til hjelp for å få større kontroll over databruken, men er ikke en garanti mot tilleggskostnader.

Slik slår du datatrafikk på eller av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Trykk på glidebryteren ved siden av Mobildatatrafikk for å slå av eller på datatrafikk.

Tip

Når datatrafikk er slått av, kan du fremdeles opprette ‎Wi-Fi‎- og Bluetooth®-tilkoblinger.

Slik angir du en advarsel om databruk

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Databruk.
    4. Dra advarselslinjene til de ønskede verdiene for å angi advarselsnivået. Du mottar en varsel når datatrafikkmengden nærmer seg det angitte nivået.

Slik angir du en grense for mobildatabruk

1. Kontroller at mobildata er slått på.
    2. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Databruk.
    4. Dra glidebryteren ved siden av Angi mobildatagrense mot høyre, og ta deretter hurtig på OK.
    5. Dra linjen til ønsket verdi for å angi grense for mobildatabruk.

Note

Mobildata blir automatisk slått av på enheten når mobildatabruken når den angitte grensen.

Slik kontrollerer du databruk ved de enkelte programmene

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Trykk på Mobil- eller Wi-Fi-fanen.
    4. Trykk på appen du vil kontrollere, og dra deretter glidebryteren ved siden av Begrens appens bakgrunnsdata mot høyre og trykk på OK.
    5. Trykk på Innstillinger for app for å få tilgang til mer spesifikke programinnstillinger (hvis tilgjengelige), og gjør de endringene du ønsker.

Tip

Ytelsen til det enkelte programmet kan muligens påvirkes hvis de tilhørende databruksinnstillingene endres.

Slik kontrollerer du databruken

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Databruk.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Vis Wi-Fi.
    4. Hvis du vil vise informasjon om hvor mye data som er overført via ‎Wi-Fi‎, trykker du på Wi-Fi-fanen.
    5. Hvis du vil vise informasjon om hvor mye data som er overført via mobildatatilkobling, trykker du på Mobil-fanen.