Startskjemmeny for musikk

Menyen for Musikk-startskjermen gir deg en oversikt over alle sangene på enheten. Her kan du håndtere dine albumer og spillelister.

Musikkportal på Sony-enheter

1 Gå tilbake til startsiden for musikk
    2 Vis den gjeldende avspillingskøen
    3 Bla gjennom alle artistene
    4 Bla gjennom albumene
    5 Bla gjennom alle sangene
    6 Bla gjennom musikkbiblioteket og filtrer etter artist, album og navnet på sangen
    7 Bla gjennom alle spillelister
    8 Spill en delt musikkfil på en annen enhet
    9 Vis alle filer du abonnerer på eller har lastet ned i Podcast
    10 Åpne innstillingsmenyen for musikkappen.
    11 Åpne støttemenyen for musikkappen.

Slik åpner du menyen for musikkstartskjermen

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app music player.
    2. Dra den venstre kanten av skjermen til høyre.

Slik går du tilbake til musikkstartskjermen

• Når menyen for musikkstartskjermen er åpen, tar du hurtig på Hjem.
    • Når menyen for musikkstartskjermen er åpen, tar du hurtig på skjermen til høyre for menyen.

Slik sletter du en sang

1. Fra musikkstartskjermen blar du til sangen du vil slette.
    2. Berør og hold sangtittelen, og ta deretter hurtig på Slett i listen som vises.
    3. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.