Slik viser du bilder og videoer

Bruk albumappen til å vise bilder og spille av videoer som du har spilt inn med kameraet, eller for å vise lignende innhold som er lagret på enheten. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk ordnet rutenett.

Oversikt over rutenett på albumkameraet på Sony-enheter
    1 Ta hurtig på ikonet for å åpne menyen til albumstartskjermen
    2 Vis en fremvisning av alle bildene eller bare de du har lagt til i favoritter
    3 Dra den venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne menyen for albumstartskjermen
    4 Datoområdet for elementene i den gjeldende gruppen
    5 Ta hurtig på et bilde eller en video for å åpne det/den i full skjerm
    6 Bla opp eller ned for å vise innholdet

Slik viser du bilder og videoer

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på Album .
    3. Trykk på bildet eller videoen du vil vise. Hvis du blir bedt om det, trykker du på Icn sony semc music play normal.
    4. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Tip

Hvis skjermformatet ikke endres automatisk når du snur enheten sideveis, kan du endre det ved å trykke på Rotér innholdet på skjermen under Innstillinger > Skjerm > Når enheten roteres.

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik zoomer du i et bilde

• Når et bilde vises, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik starter du en bildefremvisning

1. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Fremvisning for å starte spilling av alle bildene i et album når et bilde vises.
    2. Ta hurtig på et bilde for å avslutte fremvisningen.

Slik spiller du av en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på Icn sony semc music play normal.
    3. Hvis ingen avspillingskontroller vises, trykker du på skjermen for å vise dem. Trykk på skjermen igjen for å skjule kontrollene.

Slik stanser du et videoklipp midlertidig

1. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Ta hurtig på Icn sony semc music pause normal.

Slik spoler du et videoklipp fremover og tilbake

1. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot venstre for å spole tilbake, og mot høyre for å spole fremover.

Slik justerer du volumet for et videoklipp

• Trykk på volumtasten.