Slik ser du videoer i appen Video

Bruk appen Video for å spille av filmer og annet videoinnhold som er lagret på eller lastet ned til enheten. Appen Video hjelper deg også å finne filmplakater, handlingssammendrag, sjangerinformasjon og informasjon om regissøren for hver enkelt film. Filmene kan også spilles på andre enheter som er koblet til samme nett.

Note

Det kan hende at enkelte videofiler ikke kan spilles av i appen Video.

Oversikt over menyen for albumstartskjermen på enheter fra Sony
    1 Trykk på ikonet for å åpne menyen for videostartskjermen
    2 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    3 Vis videoer på Internett
    4 Rull opp eller ned for å vise innhold

Slik spiller du av en video i Video

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
    2. Finn og ta hurtig på videoen som du vil spille av. Hvis videoen ikke vises på skjermen, drar du den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen. Deretter tar du hurtig på videoen som du ønsker å spille av.
    3. Ta hurtig på skjermen for å vise eller skjule kontrollene.
    4. Ta hurtig på Icn sony semc music pause normal for å stanse avspillingen midlertidig. Ta hurtig på Icn sony semc music play normal for å fortsette avspillingen.
    5. Dra statuslinjemarkøren til venstre for å spole tilbake. Dra statuslinjemarkøren til høyre for å spole fremover.

Slik spiller du av video på en ekstern enhet

1. Når videoen spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise alle kontrollene.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Throw.
    3. Velg en ekstern enhet som du vil spille videoen på. Hvis ingen eksterne enheter er tilgjengelige, følger du instruksjonene på skjermen for å legge til en enhet.

Slik endrer du innstillingene i Video

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og tar hurtig på Video.
    2. Dra den venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen. Ta deretter hurtig på Innstillinger.
    3. Endre innstillingene slik du ønsker.

Slik endrer du lydinnstillingene mens en video spilles

1. Når en video spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Lydinnstillinger, og endre deretter innstillingene etter ønske.
    3. Når du er ferdig, tar du hurtig på OK.

Slik deler du en video

1. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Del når en video spilles av.
    2. Ta hurtig på appen du vil bruke for å dele den valgte videoen, og følg de aktuelle trinnene for å sende den.