Slik synkroniserer du med Internett-kontoer

Synkroniser enheten med kontakter, e-post, kalenderoppføringer og annen informasjon fra Internett-kontoer, for eksempel e-postkontoer som Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan synkronisere data automatisk for slike kontoer ved å aktivere funksjonen for automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere hver konto manuelt.

Slik konfigurerer du en Internett-konto for synkronisering

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Ta hurtig på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto, og velg deretter kontoen du vil legge til.
    3. Følg instruksjonene for å opprette en konto, eller logg på hvis du allerede har en konto.

Slik synkroniserer du manuelt med en Internett-konto

1. Fra Startskjerm skal du ta hurtig på Icn sony and app tray tablet > Innstillinger > Kontoer.
    2. Ta hurtig på kontonavnet som skal synkroniseres, under Kontoer. En liste med elementene som kan synkroniseres med kontoen, vises.
    3. Ta hurtig på elementene du vil synkronisere.

Slik fjerner du en Internett-konto

1. Fra Startskjerm skal du ta hurtig på Icn sony and app tray tablet > Innstillinger > Kontoer.
    2. Ta hurtig på kontonavnet som skal fjernes, under Kontoer.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, ta deretter hurtig på Fjern konto.
    4. Ta hurtig på Fjern konto igjen for å bekrefte.