Starte enheten for første gang

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. For ytterligere informasjon om lading, se Lading av enheten.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Slik slår du på enheten

Note

Sørg for at batteriet er ladet i minst 30 minutter før du slår på enheten for første gang.

Slå på Sony Xperia™ Z2 Tablet

1. Trykk på og hold inne på/av-tasten Icn sony key and power k90 til enheten vibrerer.
    2. Vent litt mens enheten starter opp.

Slik slår du av enheten

1. Trykk og hold nede på/av-tasten Icn sony key and power k90 inntil valgmenyen åpnes.
    2. På valgmenyen tar du hurtig på Slå av.

Note

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.