Lydvolum

Du kan justere ringetonevolumet for varsler, samt for musikk- og videoavspilling.

Slik justerer du medieavspillingsvolumet med volumtasten

• Når du spiller av musikk eller ser på en video, trykker du volumtasten opp eller ned når skjermen er låst.

Slik slår du på vibrasjonsmodus

• Trykk volumtasten ned eller opp inntil Icn sony stat sys ringer vibrate vises på statuslinjen.

Slik justerer du volumnivåene

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd og varsler.
    3. Dra volumglidebryterne til de ønskede posisjonene.

Note

Du kan også trykke volumtasten opp eller ned og deretter ta hurtig på Icn sony adjust volumn for å justere volumnivåene for varsler, medieavspilling eller alarm hver for seg.

Slik velger du varselslyden

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsler > Varsellyd.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Icn sony browser add og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Utført for å bekrefte.

Tip

Noen apper har egne spesifikke varselslyder som kan velges fra appinnstillingene.

Slik aktiverer du tastetoner

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd og varsler > Andre lyder.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Berøringslyder mot høyre.