Konfigurere e-post

Bruk e-postappen i enheten til å sende og motta e-postmeldinger via e-postkontoene dine. Du kan ha én eller flere e-postkontoer samtidig, inkludert bedriftsbaserte Microsoft Exchange ActiveSync-kontoer.

Slik konfigurerer du en e-postkonto

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Følg instruksjonene som vises på skjermen, for å fullføre oppsettet.

Note

Ved noen e-posttjenester kan det være nødvendig å kontakte leverandøren av e-posttjenesten for å få informasjon om detaljerte innstillinger i forbindelse med e-postkontoen.

Slik legger du til en ekstra e-postkonto

1. I Startskjerm skal du ta hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger> Legg til konto.
    4. Skriv inn e-postadressen og passordet, og ta hurtig på Neste. Hvis innstillingene for e-postkontoen ikke kan lastes ned automatisk, fullfører du konfigurasjonen manuelt.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på Neste.