Slik kobler du enheten til en DUALSHOCK™-håndkontroll

Du kan spille spill som er lagret på enheten ved å bruke en DUALSHOCK™ håndkontroll. Du kan også speile enheten på en TV eller en annen skjerm. Hvis du vil ha mer informasjon om skjermspeiling, kan du se i det aktuelle kapittelet i brukerhåndboken.

Slik kobler du en DUALSHOCK™4 trådløs kontroller til enheten

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > DUALSHOCK™4.
    3. Trykk på Par kontroller, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilkoblingen.