Slik får du tilgang til innstillinger

Du kan vise og endre enhetsinnstillingene fra menyen Innstilinger. Menyen Innstillinger er tilgjengelig fra både appskjermen og hurtiginnstillingspanelet.

Slik åpner du menyen for enhetsinnstillinger fra appskjermen

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Ta hurtig på Innstillinger.

Slik ser du informasjon om enheten din

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet.

Slik aktiverer du skjermen ved bruke modusen Ta hurtig for å våkne

1. Kontroller at modusen Ta hurtig for å våkne er slått på. Aktiver skjermen ved å ta hurtig på Innstillinger > Skjerm, og dra deretter glidebryteren Trykk for å aktivere mot høyre.
    2. Ta to ganger på skjermen.

Slik åpner eller lukker du innstillingspanelet

• Dra statuslinjen nedover for å åpne hurtiginnstillingspanelet.

Slik slår du på lykten.

1. Dra statuslinjen nedover med to fingre.
    2. Trykk på Icn sony sys torch.

Slik velger du hvilke innstillinger som skal vises på hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og ta deretter hurtig på Icn sony edit quick settings.
    2. På linjen øverst på skjermen holder du nede ikonet for hurtiginnstillingen som du ønsker å legge til. Deretter drar du det til den nedre delen av skjermen.

Slik omorganiserer du hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre og dra statuslinjen nedover, og ta deretter hurtig på Icn sony edit quick settings.
    2. Berør og hold et ikon, og flytt det deretter til ønsket sted.