Slik organiserer du e-postmeldinger

Slik sorterer du e-postene dine

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på E-post .
    3. Hvis du bruker flere e-postkontoer, trykker du på Icn sony app calendar l og velger kontoen med innboksen du vil sortere. Hvis du vil sortere e-post i alle e-postkontoene samtidig, trykker du på Icn sony app calendar l og deretter på Kombinert innboks.
    4. Trykk på Icn sony key menu, og trykk på Sorter.
    5. Velg et sorteringsalternativ.

Slik søker du etter e-postmeldinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og trykker på E-post.
    2. Hvis du bruker flere e-postkontoer, trykker du på Icn sony app calendar l og velger kontoen du vil sjekke. Hvis du vil søke i alle e-postkontoene samtidig, trykker du på Icn sony app calendar l og deretter på Kombinert innboks.
    3. Trykk på Icn sony menu search.
    4. Angi søketeksten, og trykk deretter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søkeresultatet vises i en liste sortert etter dato. Trykk på e-postmeldingen du vil åpne.

Slik viser du alle mapper for en e-postkonto

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og finn deretter og ta hurtig på E-post.
    2. Dra den venstre kanten av skjermen til høyre, og velg kontoen du vil vise mappene for.
    3. Velg Vis alle mapper under kontoen du vil vise mappene for.

Slik sletter du en e-postmelding

• Knips meldingen som skal slettes, til høyre i innboksen med e-post.

Slik flytter du en e-postmelding til en annen mappe

1. Knips meldingen som skal flyttes til venstre i innboksen med e-post.
    2. Ta hurtig på Flytt, og velg deretter en mappe.