Slik navigerer du i apper

Du kan navigere mellom apper ved å bruke navigasjonstastene, favorittlinjen og vinduet med nylig brukte apper, der du enkelt kan bytte mellom alle nylig brukte apper. Navigeringstastene er hjemtasten, nylig brukte apper-tasten og tilbaketasten. Enkelte apper lukkes når du trykker på hjemtasten Icn sony key and home for å avslutte, mens andre apper stanses midlertidig eller fortsetter å kjøre i bakgrunnen. Hvis et program stanses midlertidig eller kjører i bakgrunnen, kan du fortsette der du slapp neste gang du åpner programmet.

Slik åpner du vinduet for nylig brukte programmer

• Trykk på Icn sony key open recent apps .

Slik lukker du apper som nylig er brukt

• Ta hurtig på Icn sony key open recent apps , og ta deretter hurtig på Icn sony recent apps delete all.

Slik åpner du en meny i et program

• Trykk på Icn sony key menu mens du bruker programmet.

Note

Ikke alle programmer har en meny.