X-Reality™ for Mobile

Sonys X-Reality™ for Mobile-teknologi forbedrer visningskvaliteten for bilder og videoer, slik at du får klarere, skarpere og mer naturlige bilder. X-Reality™ for Mobile er aktivert som standard, men kan deaktiveres hvis du vil redusere batteriforbruket.

Slik slår du på X-Reality™ for Mobile

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony and app tray tablet .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Bildeforbedring.
    3. Ta hurtig på X-Reality for mobile-radioknappen hvis den ikke er valgt allerede.