Slik speiler du skjermen på enheten trådløst

Du kan bruke funksjonen for skjermspeiling for å dele skjermen til en annen Xperia™-enhet på skjermen til enheten din uten å bruke en kabeltilkobling. Du kan også vise innhold på enheten på en skjerm eller TV som støtter Wi-Fi CERTIFIED Miracast™.

Slik speiler du skjermen til en annen Xperia™-enhet på enheten din

1. Din enhet: Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling.
    3. Ta hurtig på Start under Motta.
    4. Annen enhet: Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet på Startskjerm.
    5. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling > Start.
    6. Ta hurtig på OK, og velg en enhet.
    7. Din enhet: Ta hurtig på Godta for å tillate tilkobling til enheten.

Slik speiler du enhetens skjerm på en TV

1. TV: Følg instruksjonene i brukerhåndboken for TV-en for å slå på skjermspeilingsfunksjonen.
    2. Enheten din: På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling.
    4. Trykk på Start.
    5. Trykk på OK, og velg en enhet.

Note

TV-en må støtte skjermspeiling basert på Wi-Fi CERTIFIED Miracastfor at funksjonen skal fungere. Hvis TV-en ikke støtter skjermspeiling, må du kanskje kjøpe en egen trådløs skjermadapter separat. Når du bruker skjermspeiling, må du passe på at du ikke dekker til ‎Wi-Fi‎-antenneområdet til enheten.

Slik stanses skjermspeiling mellom enhetene

1. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > Skjermspeiling.
    3. Ta hurtig på Koble fra, og ta deretter hurtig på OK.