Slik administrerer du videoinnhold

Slik får du filminformasjon manuelt

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling.
    2. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu > Informasjon.
    4. Ta hurtig på Icn sony key menu > Søk etter informasjon.
    5. Tast inn nøkkelordene til videoen i søkefeltet, ta deretter hurtig på bekreftelsestasten på tastaturet. Alle som inneholder nøkkelordene, vises i en liste.
    6. Velg et søkeresultat, og ta deretter hurtig på Utført. Nedlasting av informasjonen begynner.

Note

Du kan automatisk få informasjon om videoer som nylig har blitt lagt til hver gang video-programmet åpnes hvis du aktiverer Hent videodetaljer-knappen i Innstillinger.

Tip

Foreta et nytt søk med andre nøkkelord dersom den nedlastede informasjonen ikke er riktig.

Slik sletter du informasjon om en video

1. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu > Informasjon.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu > Slett informasjon.

Slik sletter du en video

1. På startskjermen trykker du på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og trykker på Video.
    2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter til videofilen du vil slette.
    3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og trykk på Slett i listen som vises.
    4. Bekreft slettingen ved å trykke på Slett en gang til.