Slik lytter du til radio

FM-radioen i enheten din fungerer som en helt vanlig FM-radio. Du kan for eksempel søke og lytte på FM-radiostasjoner og lagre dem som favoritter. Du må koble hodetelefoner med ledning til enheten før du kan bruke radioen. Det er fordi hodetelefonene fungerer som antenne. Når en av disse enhetene er tilkoblet, kan du flytte lyden til høyttaleren hvis du ønsker det.

Oversikt over radio på Sony-enheter

1 Lagre en kanal i favoritter eller fjerne en kanal fra favoritter
    2 Valgt frekvens
    3 Favoritter-listen
    4 Start musikkgjenkjenningsappen TrackID™
    5 På/av-knapp for radioen
    6 Vis menyvalg
    7 Frekvensbånd – dra mot venstre eller høyre for å bytte kanal
    8 Gå oppover frekvensbåndet for å søke etter en kanal
    9 Søkeknapp
    10 En lagret favorittkanal
    11 Gå nedover frekvensbåndet for å søke etter en kanal

Slik lytter du til FM-radio

1. Koble til hodetelefoner til enheten.
    2. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet .
    3. Finn og ta hurtig på FM-radio Icn sony app radio . De tilgjengelige kanalene vises når du ruller gjennom frekvensbåndet.

Note

Når du starter FM-radioen, vil tilgjengelige kanaler automatisk vises. Hvis en kanal har RDS-informasjon, vises den noen sekunder etter at du har begynt å lytte til kanalen.

Slik flytter du mellom radiokanaler

• Dra frekvensbåndet til venstre eller høyre.

Slik starter du et nytt radiokanalsøk

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Søk etter kanaler. Radioen søker gjennom hele frekvensbåndet, og alle tilgjengelige kanaler vises.

Slik bytter du radiolyden til høyttaleren

1. Når radioen er åpen, trykker du på Icn sony key menu.
    2. Ta hurtig på Spill i høyttaler.

Tip

Hvis du vil bytte til å få lyden via hodetelefonene igjen, trykker du på Icn sony key menu og tar hurtig påSpill av i hodetelefoner.

Slik identifiserer du en låt i en FM-sending med TrackID™

1. Ta hurtig på Icn sony app trackid new når låten spilles på enhetens FM-radio.
    2. En fremdriftsindikator vises mens TrackID™ analyserer låten. Dersom resultatet er vellykket, vises sporresultatet eller en liste med mulig spor.
    3. Trykk på Icn sony key and back for å gå tilbake til-FM-radio.

Note

TrackID™-appen og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land/områder eller av alle nettverk og/eller tjenesteleverandører i alle områder.