account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slik finner du ID-nummeret til enheten

    Enhenten har et unikt ID-nummer (identifikasjonsnummer). Du bør ta vare på en kopi av dette nummeret. Du kan for eksempel få bruk for det når du skal ha tilgang til kundestøtten for Xperia™ Care og må registrere enheten.

    Slik finner du enhetens ID-nummer

    ID-nummeret til Sony Xperia™ Z2 Tablet

    Slik finner du enhetens ID-nummer via enhetsinnstillingene

    1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Status.
    3. Bla til IDID for å se ID-nummeret.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer