Startskjerm

Startskjerm er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Startskjermen kan ha opptil sju ruter, som strekker seg utover den vanlige skjermbredden. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute du befinner deg på.

Ruteutvidelse på startskjermen på Sony-enheter

Slik går du til startskjermen

• Trykk Icn sony key and home.

Slik blar du gjennom startskjermen

Startskjerm på Sony-enheter

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum sju ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Ruter på startskjermen på Sony-enheter

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og trykk deretter på Icn sony key and home øverst i venstre hjørne.

Slik legger du til en rute på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm.
    2. Hvis du vil bla i rutene, knipser du helt til høyre eller venstre og tar deretter hurtig på Icn sony and homescreen add pane.

Slik sletter du en rute fra startsiden

1. Hold nede et hvilket som helst område på startskjermen til enheten vibrerer.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og trykk deretter Icn sony and homescreen delete pane i øverste høyre hjørne av ruten.

Innstillinger for startskjermen

Bruk Startinnstillinger-snarveien for å endre enkelte grunnleggende innstillinger for startskjermen. Du kan for eksempel angi at startskjermen skal ha automatisk rotering, og justere størrelsen på ikonene.

Slik angir du automatisk rotering av startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen, og trykk deretter på Innstillinger.
    2. Dra glidebryteren ved siden av Automatisk rotering til På-posisjonen.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen, og ta deretter hurtig på Startinnstillinger.
    2. Ta hurtig på Ikonstørrelse, og velg et alternativ.