account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Gmail™

    Hvis du har en Google™-konto, kan du bruke Gmail™-appen for å lese og skrive e-postmeldinger.

    Oversikt over Gmail-innboks på Sony-enheter
    1 Vis en liste over alle Gmail-kontoer og mapper
    2 Søke etter e-postmeldinger
    3 Arkivere en e-postmelding
    4 Slette en e-postmelding
    5 Merke en e-postmelding som ulest
    6 Flytte en e-postmelding til en annen mappe
    7 Finne innstillinger og valg
    8 Liste over e-postmeldinger
    9 Skrive en e-postmelding

    Slik finner du mer informasjon om Gmail™

    • Når Gmail-appen er åpen, drar du venstre kant av skjermen mot høyre. Deretter finner du og tar hurtig på Hjelp.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer