Slik finner du en enhet som har blitt borte

My xperia på Sony-enheter

Hvis du har en Google™-konto, kan du bruke Xperia-Internett-tjenesten til å finne og beskytte enheten hvis du har mistet den. Du kan:

• Finne enheten på et kart.
    • Spille av en alarm, selv om enheten er i stillemodus.
    • Låse enheten eksternt og få enheten til å vise kontaktinformasjonen din til den som eventuelt måtte finne den.
    • Som en siste utvei kan du dessuten slette det interne og eksterne minnet til enheten.

Note

my Xperia-tjenesten kan være utilgjengelig i enkelte land og områder.

Slik aktiverer du tjenesten my Xperia

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > Beskyttelse av my Xperia > Aktiver.
    3. Merk av i avmerkingsboksen og ta deretter hurtig på Godta.
    4. Hvis du blir bedt om det, logger du deg på Sony Entertainment Network-kontoen din, eller oppretter en ny hvis du ikke har en slik konto.
    5. Aktiver posisjonstjenester på enheten hvis denne funksjonen ikke allerede er aktivert.

Note

For å bekrefte at tjenesten my Xperia kan finne enheten din, går du til myxperia.sonymobile.com og logger på med Google™-kontoen eller Sony Entertainment Network-kontoen som du har konfigurert på enheten.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, kan tjenesten my Xperia kun brukes av eieren.

Finne en enhet som er blitt borte, ved bruk av Android™ Device Manager

Google™ tilbyr en nettjeneste med sted og sikkerhet som heter Android™ Device Manager. Du kan bruke den parallelt med eller som alternativ til Protection by my Xperia-tjenesten. Hvis du mister enheten din, kan Android™ Device Manager brukes til å:

• Finne og vise hvor enheten befinner seg.
    • Ringe eller låse enheten, slette alt på den eller legge til et telefonnummer for å låse skjermen.

Gå til http://support.google.com for å finne ytterligere informasjon om Android™ Device Manager.

Note

Android™ Device Manager fungerer ikke hvis enheten er slått av eller den ikke har forbindelse med Internett. Det er mulig at Android™ Device Manager-tjenesten ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik aktiveres Android™ Device Manager

1. Sørg for å være logget inn som eier hvis du bruker en enhet med flere brukere.
    2. Sjekk at du har en aktiv datatilkobling og at stedstjenestene er aktivert.
    3. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    4. Finn og trykk på Innstillinger > Google > Sikkerhet.
    5. Dra glidebryterne ved siden av Finn enheten fra ekstern kilde og Tillat fjernlåsing og -sletting til På-posisjonen.
    6. Trykk på Aktiver for å godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.
    7. Gå til www.android.com/devicemanager og logg på med Google™-kontoen for å verifisere at Android™ Device Manager kan finne din enhet etter at tjenesten er aktivert.