Favoritter og grupper

Du kan merke kontakter som favoritter, slik at du får rask tilgang til dem fra kontaktliste-appen. Du kan også tilordne kontakter til grupper for å få hurtigere tilgang til en gruppe kontakter fra Kontakter-appen.

Slik merker eller avmerker du en kontakt som favoritt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på kontakten du vil legge til eller fjerne fra favoritter.
    3. Ta hurtig på Icn sony infiniteview favorite btn.

Slik viser du favorittkontaktene

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og ta deretter hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Favoritter.

Slik tilordner du en kontakt til en gruppe

1. Ta hurtig på den kontakten du vil tilordne en gruppe i appen Kontakter.
    2. Ta hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact, og ta direkte på linjen under Grupper.
    3. Marker boksene for gruppene du vil legge til kontakten,
    4. Ta hurtig på LAGRE.