Slik laster du ned apper Google Play™

Google Play™ er den offisielle Google-nettbutikken for nedlasting av apper, spill, musikk, filmer og bøker. Her finner du både gratisapper og betalingsapper. Før du begynner å laste ned Google Play™, må du sørge for at du har en Internett-tilkobling som fungerer.

Note

Du må ha en Google™-konto for å bruke Google Play™. Det er ikke sikkert at Google Play™ er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik laster du ned en app fra Google Play™.

1. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Play-butikken.
    3. Finn et element som du vil laste ned, ved å bla gjennom kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen.
    4. Ta hurtig på elementet for å vise detaljene, og følg instruksjonene for å fullføre installeringen.

Note

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på. Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app og også endre statusen ved å ta hurtig på appen under Innstillinger > Programmer.