Slik kobler du enheten til USB-tilbehør

Du kan bruke en USB-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en mikro-USB-kontakt, trenger du ikke en USB-vertsadapter.

Note

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Slik kobler du til USB-tilbehør ved bruk av USB-vertsadapter

1. Fest USB-vertsadapteren til enheten, koble deretter adapteren til USB-tilbehøret.
    2. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet i Startskjerm.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.

Note

Det er mulig å du vil trenge flere trinn eller annen programvare for å konfigurere spillkontrollenhet, USB-lys eller USB-Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør støttes av din enhet.

Slik får du tilgang til innhold på en USB-masselagringsenhet ved å bruke en USB-vertadapter

1. Fest USB-vertsadapteren til enheten, koble deretter adapteren til en USB-masselagringsenhet.
    2. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet i Startskjerm.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.
    4. Bruk en filbehandlingsapp som f.eks. File Commander, for å få til gang til filer og mapper på USB-lagringsenheten.

Note

Den aktuelle medie-appen kan også åpnes på enheten for å vise innholdet direkte. Du kan f.eks. åpne en album-app for å vises bilder som er lagret på enheter med USB-masselagring.

Slik kobler du fra en USB-masselagringsenhet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet og ta deretter hurtig på USB-lagring er tilkoblet.
    2. Ta hurtig på OK.
    3. Koble USB-vertsadapteret fra enheten.

Slik kobles USB-tilbehør ved bruk av mikro-USB-kontakt

1. Fest mikro-USB-kontakten på USB-tilbehøret til enheten.
    2. Ta hurtig på Icn sony and app tray tablet på Startskjerm.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.

Note

Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør med en mikro-USB-kobling støttes av din enhet.