Bruke enheten med et infotainmentsystem for bil (system for informasjon og underholdning)

Koble enheten til et sertifisert MirrorLink™-infotainmentsystem for bil ved å bruke en USB-kabel, for eksempel hvis du vil bruke en navigasjonsapp eller spille musikk fra enheten mens du kjører. Infotainmentsystemet speiler alle funksjonene på enheten din og gir deg tilgang til alle appene. Når du er koblet til, kan du navigere i appene med kontrollene for infotainmentsystemet.

Note

Noen apper er kanskje ikke tilgjengelige mens du kjører. Dessuten vil ikke beskyttede data, for eksempel videoer som er strengt DRM-beskyttet (Digital Rights Management), være tilgjengelig via MirrorLink™.

Koble enheten til et infotainmentsystem for bil (bilsystem for informasjon og underholdning)

• Koble enheten og infotainmentsystemet sammen med en USB-kabel. Skjermen på enheten vises på skjermen på infotainmentsystemet.

Note

Du må kanskje starte MirrorLink™ manuelt hvis tilkoblingen mellom enheten og infotainmentsystemet ikke blir opprettet automatisk.