Surfe på Internett

Nettleseren Google Chrome™ for Android™-enheter er forhåndsinstallert i de fleste markeder. Gå til http://support.google.com/chrome, og klikk på koblingen "Chrome for Mobile" for å få mer detaljert informasjon om hvordan du bruker denne nettleseren.

Surfe med Google Chrome™

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på Icn sony app chrome.
    3. Hvis du bruker Google Chrome™ for første gang, velger du enten å logge på en Google™-konto eller surfe anonymt med Google Chrome™.
    4. Angi et søkeord eller en webadresse i søke- og adressefeltet, og trykk deretter på på tastaturet.