Ansiktsgjenkjenning

Kameraet gjenkjenner automatisk ansikter og viser dem med rammer. En farget ramme viser hvilket ansikt som er valgt som fokus. Fokus settes på ansiktet som er nærmest kameraet. Du kan også trykke på én av rammene for å velge hvilket ansikt som skal være i fokus.

Slik slår du på ansiktsgjenkjenning

1. Sveip skjermen for å velge Icn sony camera mode manual Manuelt opptaksmodus.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings l.
    3. Finn og ta hurtig på Fokusmodus > Ansiktsregistrering.

Slik tar du et bilde med ansiktsregistrering

1. Når kameraet er åpent og Ansiktsregistrering er slått på, retter du kameraet mot motivet. Opptil fem ansikter kan registreres, og hvert av de registrerte ansiktene rammes inn.
    2. Ta hurtig på rammen du ønsker å fokusere på. Ikke ta hurtig hvis du vil at kameraet skal velge fokus automatisk.
    3. En farget ramme viser hvilket ansikt som er i fokus. Ta hurtig på skjermen for å ta bildet.