Montering

Skjermen har en beskyttende plastfilm. Filmen skal fjernes for berøringsskjermen brukes. Ellers kan det hende at berøringsskjermen ikke vil fungere som den skal.

Slik setter du inn et minnekort

Sette minnekortet inn i Sony Xperia™ Z2 Tablet
    1. Sett en fingernegl i gapet mellom sporet i minnekortdekslet og den øvre siden av enheten. Løsne deretter dekslet.
    2. Plasser minnekortet i minnekortsporet, med de gylne kontaktene ned, trykk minnekortet helt inn i sporet helt til du hører at det går i lås.
    3. Sett på plass minnekortdekslet.

Slik tar du ut minnekortet

1. Slå av enheten og ta av dekselet over minnekortsporet.
    2. Trykk minnekortet innover og slipp det umiddelbart.
    3. Trekk minnekortet helt utover, og ta det ut.
    4. Sett på igjen dekslet.

Tip

Du kan også ta ut minnekortet uten å slå av enheten i trinn 1. Hvis du vil bruke denne metoden må du først deaktivere minnekortet. Trykk på Innstillinger > Lagring og deretter på Icn sony eject3 ved siden av SD-kort. Følg deretter resten av instruksjonene over.