Moduler

Moduler er små apper som du kan bruke direkte på startskjermen. De fungerer også som snarveier. Med Vær-modulen kan du for eksempel se grunnleggende værinformasjon direkte på startskjermen. Den fullstendige værappen åpnes imidlertid når du trykker på modulen. Du kan laste ned flere moduler fra Google Play™.

Slik legger du til en modul på startsiden

1. Berør og hold nede på et tomt felt på Startskjerm, ta deretter hurtig på Moduler.
    2. Finn og ta hurtig på modulen som skal legges til.

Slik endrer du størrelsen på en modul

1. Berør og hold nede en modul inntil den forstørres. Slipp deretter modulen. Dersom størrelsen på modulen kan endres, f.eks. kalendermoduen, vises en uthevet ramme, og redimensjoneringsprikker vises.
    2. Dra prikkene innover eller utover for å forminske eller forstørre modulen.
    3. Ta hurtig hvor som helst på Startskjerm for å bekrefte den nye størrelsen på modulen.

Slik flytter du en modul

• Berør og hold nede en modul inntil den forstørres. Dra den deretter til den nye plasseringen.

Slik fjerner du en modul

• Berør og hold nede modulen til den blir valgt. Dra den deretter til Fjern fra startskjermen.