Virtuelle private nettverk (VPN-nettverk)

Bruk enheten for å koble til virtuelle private nettverk (VPN-nettverk), som gir deg tilgang til ressurser i et sikret lokalnettverk fra et offentlig nettverk. VPN-tilkoblinger brukes for eksempel ofte av bedrifter og utdanningsinstitusjoner for å gi brukere tilgang til intranett og andre interne tjenester når de er utenfor det interne nettverket, for eksempel når de er ute og reiser.

VPN-tilkoblinger kan konfigureres på mange måter, avhengig av nettverket. Enkelte nettverk kan kreve at du overfører og installerer et sikkerhetssertifikat på enheten. Hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du konfigurerer en tilkobling til et virtuelt privat nettverk, kan du kontakte firmaets eller organisasjonens nettverksadministrator.

Slik legger du til et virtuelt privat nettverk

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > VPN.
    3. Ta hurtig på Icn sony browser add.
    4. Velg hva slags VPN du vil legge til.
    5. Angi VPN-innstillingene.
    6. Ta hurtig på Lagre.

Slik kobler du til et virtuelt privat nettverk

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > VPN.
    3. Ta hurtig på VPN-nettverket du vil koble til, i listen over tilgjengelige nettverk.
    4. Skriv inn den nødvendige informasjonen.
    5. Ta hurtig på Koble til.

Slik kobler du fra et virtuelt privat nettverk

1. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på varselet for VPN-tilkoblingen for å deaktivere.