Slik kjører du diagnosetester på enheten

Xperia™ Diagnostics-appen kan teste en bestemt funksjon eller kjøre en fullstendig diagnosetest for å kontrollere om Xperia™-enheten fungerer som den skal.

Xperia™ Diagnostics kan gjøre følgende:
    • Vurdere mulige maskinvare- og programvareproblemer på Xperia™-enheten.
    • Analysere hvor godt apper fungerer på enheten.
    • Registrere antall brutte anrop i løpet av de ti foregående dagene.
    • Identifisere installert programvare og gi deg nyttige opplysninger om enheten.

Note

Xperia™ Diagnostics-appen er forhåndsinstallert på de fleste Android™-enhetene fra Sony. Hvis Diagnostics-alternativet ikke er tilgjengelig under Innstillinger > Om nettbrettet, kan du laste ned en lettversjon fra Google Play™.

Slik kjører du en spesifikk diagnosetest

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Diagnostikk > Test.
    3. Velg en test fra listen.
    4. Følg instruksjonene og ta hurtig på Ja eller Nei for å bekrefte om en funksjon fungerer.

Slik kjører du alle diagnosetestene

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Diagnostikk >Test > Kjør alle.
    3. Følg instruksjonene og ta hurtig på Ja eller Nei for å bekrefte om en funksjon fungerer.

Slik viser du opplysninger om enheten din

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Diagnostikk > Fakta.