Innstillinger for meldinger

Slik endrer du innstillingene for meldingsvarslinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony key menu og deretter Innstillinger.
    3. Hvis du vil angi en varslingslyd, trykker du på Varsellyd, velger et alternativ eller trykker på Icn sony browser add og velger en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Lagre for å bekrefte.
    5. For andre varslingsinnstillinger drar du de relevante glidebryterne til høyre eller venstre.

Slik slår du funksjonen for leveringsrapport på eller av for utgående meldinger

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Leveringsrapport mot høyre eller venstre.

Note

Når funksjonen for leveringsrapport er slått på, vises et merke i meldinger som er levert.