Slik viderekobler du anrop

Du kan viderekoble anrop til en annen mottaker, for eksempel til et annet telefonnummer, en annen enhet eller en telefonsvartjeneste.

Slik viderekobler du anrop

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop.
    3. Ta hurtig på Viderekobling og velg et alternativ.
    4. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og ta deretter hurtig på Slå på.

Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Viderekobling.
    3. Velg et alternativ, og ta deretter hurtig på Slå av.