Appoversikt

Icn sony app alarm

Bruk Klokke-appen til å angi forskjellige alarmer.

Icn sony app chrome

Bruk nettleseren din til å navigere og se på nettsider, administrere bokmerker, tekst og bilder.

Icn sony app calculator

Bruk Kalkulator-appen til å utføre regnestykker.

Icn sony app calendar

Bruk Kalender-appen til å holde orden på arrangementer og avtaler.

Icn sony app camera

Bruk Kamera-appen til å ta bilder og spille inn video.

Icn sony app phonebook

Bruk Kontakter-appen til å håndtere telefonnumre, e-postadresser og annen kontaktrelatert informasjon.

Icn sony app downloads

Bruk Nedlastinger-appen for å få tilgang til nedlastingshistorikken.

Icn sony app email

Bruk E-post-appen for å sende og motta e-poster via både private og bedriftskontoer.

Icn sony app facebook

Bruk Facebook™-appen for å delta i sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Icn sony app radio

Bruk FM-radio-appen for å bla gjennom og lytte til FM-radiostasjoner.

Icn sony app gallery

Bruk Album-appen for å vise, redigere og dele bildene og videoene dine.

Icn sony app gmail

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Icn sony app google search

Bruk Google-appen for å søke gjennom enheten din og på nettet.

Icn sony app google maps

Bruk Google Maps-appen for vise stedet der du er nå, finne andre plasser og steder og beregne reiseruter.

Icn sony app market place

Bruk Play Store™-appen til å laste ned gratisapper eller betalingsapper til enheten din.

Icn sony app messaging

Bruk Meldinger-appen for å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Icn sony app movies

Bruk Video-appen for å spille av videoer på enheten din, og del videoer med vennene dine.

Icn sony app music player

Bruk Musikk-appen for å organisere og spille musikk, lydbøker og podcaster.

Icn sony app weather

Bruk Nyheter og været-appen til å lese nyheter og sjekke værmeldingen.

Icn sony app dialer

Bruk Telefon-appen til å utføre telefonanrop ved å slå nummeret manuelt eller ved å bruke funksjonen for smartringing.

Icn sony app settings

Bruk Innstillinger-appen til å tilpasse innstillingene på telefonen.

Icn sony app google talk

Bruk Hangouts™-appen til å chatte med venner på Internett.

Icn sony app track id

Bruk TrackID™-appen til å identifisere musikkspor som du hører i nærmiljøet ditt, og finn artist, album og annen informasjon.

Icn sony app youtube

Bruk YouTube™-appen til å dele og vise videoklipp fra hele verden.

Icn sony app backup and restore

Bruk Sikkerhetskopiere og gjenopprette-appen for å sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold på enheten din, som for eksempel kontakter, tekstmeldinger, bokmerker, kalenderdata osv.

Icn sony app smart connect

Bruk Smart Connect™-appen til å stille inn hva som skjer på enheten når du kobler til eller fra tilbehør.

Icn sony app movie creator

Xperia™ Movie Creator lager automatisk korte videoer med en lengde på cirka 30 sekunder ved å bruke eksisterende bilder og videoer. Appen bestemmer tidslinjen automatisk for å lage filmen.

Icn sony app lifelog

Bruk Lifelog-appen til å logge hendelser fra dagliglivet automatisk. Du kan for eksempel angi målsetninger og følge med på hvordan du klarer å nå dem, eller opprette bokmerker for spesielle hendelser.

Icn sony app support

Bruk Brukerstøtte-appen til å få tilgang til brukerstøtte på enheten. Du kan for eksempel få tilgang til en brukerveiledning, feilsøkingsinformasjon pluss tips og triks.

Note

Noen apper støttes ikke eller er ikke oppført av alle nettverkene og/eller tjenesteleverandørene i alle områder.