Om denne brukerhåndboken

Dette er Xperia™ Z2 Tablet-brukerhåndboken for programvareversjonen Android™ 6.0. Hvis du er usikker på hvilken programvareversjon som kjøres på enheten, kan du kontrollere dette fra Innstillinger-menyen.

Note

System- og appoppdateringer kan føre til at funksjonene på enheten vises på en annen måte enn slik det er beskrevet i denne brukerhåndboken. Det kan hende at Android™-versjonen ikke blir berørt av en oppdatering. Hvis du vil ha mer informasjon om programvareoppdateringer, kan du se Oppdatere enheten.

Slik kontrollerer du den gjeldende programvareversjonen på enheten

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om nettbrettet > Android™-versjon.

Slik finner du modellnummeret og -navnet på enheten din.

1. Startskjerm trykker du på Icn sony and app tray tablet.
    2. Finn og trykk på Icn sony app support.
    Modellnummeret og -navnet på enheten vises.

Begrensninger i tjenester og funksjoner

Det kan hende at noen av tjenestene og funksjonene som beskrives i denne brukerhåndboken, ikke støttes i alle land eller regioner eller av alle nettverk eller nettoperatører. Det internasjonale GSM-nødnummeret kan alltid brukes i alle land, regioner og nettverk samt av alle tjenesteleverandører, forutsatt at enheten er koblet til mobilnettet. Kontakt mobiloperatøren eller tjenesteleverandøren for å finne ut om en bestemt tjeneste eller funksjon er tilgjengelig og hvorvidt ytterligere tilgangs- eller brukskostnader påløper.

Det kan hende at du må ha tilgang til Internett for å kunne bruke bestemte funksjoner og programmer/apper som er omtalt i denne håndboken. Det kan påløpe datatilkoblingsavgifter når du kobler til Internett med enheten. Kontakt leverandøren av trådløse tjenester hvis du vil ha mer informasjon.