account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Favorittradiokanaler

    Slik lagrer du en kanal i favoritter

    1. Når radioen er åpen, navigerer du til den kanalen du vil lagre i favoritter.
    2. Ta hurtig på Icn sony and radio favourite on.
    3. Skriv et navn på kanalen, og ta deretter hurtig på Lagre.

    Slik lytter du til en favorittradiokanal

    1. Ta hurtig på Icn sony radio favourite list.
    2. Velg et alternativ.

    Slik fjerner du en kanal fra favoritter

    1. Når radioen er åpen, navigerer du til den kanalen du vil fjerne.
    2. Ta hurtig på Icn sony infiniteview favorite action btn, og ta deretter hurtig på Slett.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer