TalkBack

TalkBack er en skjermlesertjeneste for synshemmede brukere. TalkBack bruker tale for å beskrive hendelser eller handlinger som utføres på Android-enheten. TalkBack beskriver brukergrensesnittet og leser opp programvarefeil, varsler og meldinger.

Slik aktiverer du TalkBack

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Tilgjengelighet > TalkBack.
    3. Ta hurtig på på/av-bryteren, og ta deretter hurtig på OK.

Note

Ta hurtig på Innstillinger for bytte tale, komme med tilbakemeldinger og berøre preferanser for TalkBack.

Tip

TalkBack starter et opplæringsprogram straks etter at funksjonen aktiveres. Ta hurtig to ganger på Avslutt-knappen for å avslutte opplæringsprogrammet.

Slik deaktiverer du TalkBack

1. Ta hurtig to ganger på Icn sony home apptray normal på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig to ganger på Innstillinger > Tilgjengelighet> TalkBack.
    3. Ta hurtig to ganger på på/av-bryteren, og ta deretter hurtig to ganger på OK.