Ta bilder og spille inn videoer

Kameraoversikt på smarttelefon fra Sony
    1 Frontkameralinse
    2 Velg opptaksmodus
    3 Bytt mellom front- og hovedkamera
    4 Zoom inn eller ut
    5 Vis bilder og videoer
    6 Statusindikator for å lagre posisjon
    7 Slik tar du bilder og spiller inn videoer
    8 Gå ett trinn tilbake, eller avslutt kameraet
    9 Innstillinger for opptaksmodus
    10 Blitsinnstillinger

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. Du aktiverer skjermen ved å trykke raskt på av/på-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Du aktiverer kameraet ved å holde nede kameraikonet Icn sony camera cap mode normal, og deretter dra det mot venstre.
    3. Når kameraet er på, trykker du på Icn sony camera onscreen lock button.

Slik tar du bilde ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
    2. Trykk kameratasten helt ned.

Slik ta du et bilde ved å ta hurtig på kameraknappen

1. Aktiver kameraet.
    2. Rett kameraet mot motivet.
    3. Ta hurtig på kameraknappen Icn sony camera onscreen button på skjermen. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik tar du et selfie ved hjelp av frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Ta hurtig på Icn sony cam front main.
    3. Trykk på kameratasten for å ta bildet. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik bruker du blitsen på stillbildekameraet

1. Når kameraet er åpent, tar du hurtig på Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Velg ønsket blitsinnstilling.
    3. Ta bildet.

Slik bruker du zoomefunksjonen

• Når kameraet er åpent, trykker du volumtasten opp eller ned.
    • Når kameraet er åpent, knip sammen eller fra hverandre på kameraskjermen.

Slik spiller du inn en video ved hjelp av kameratasten

1. Aktiver kameraet.
    2. Sveip på skjermen for å velge Icn sony camera switch video.
    3. Trykk på kameratasten for å spille inn en video.
    4. Stopp innspillingen ved å trykke en gang til på kameratasten.

Slik spiller du inn et videoklipp

1. Aktiver kameraet.
    2. Hvis videomodus ikke er valgt, sveiper du skjermen for å velge Icn sony camera switch video.
    3. Rett kameraet mot motivet.
    4. Trykk på Icn sony camera start recording for å starte innspillingen.
    5. Trykk på Icn sony semc camera pause normal for å stanse midlertidig mens du spiller inn en video. Trykk på Icn sony camera start recording for å fortsette innspillingen.
    6. Trykk på Icn sony camera stop recording for å stoppe innspillingen.

Slik tar du et bilde mens du spiller inn en video

• Hvis du vil ta et bilde mens du spiller inn en video, tar du hurtig på Icn sony camera onscreen button. Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp fingeren.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en innspilt video

1. Bla til bildet eller videoen du vil slette.
    2. Ta hurtig på skjermen for å vise Icn sony camera review delete.
    3. Ta hurtig på Icn sony camera review delete.
    4. Ta hurtig på Slett for å bekrefte.