Enkel startside

Den enkle startsiden er en alternativ startside som viser de appene du bruker mest, og inkluderer hurtigoppringing slik at du raskt kan ringe spesifikke kontakter. Den har også større skrifter og ikoner for forhåndsinstallerte apper, for eksempel for kontakter, meldinger og kalender.

Slik aktiverer du skjermen for enkel startside

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Hjem > Enkel startskjerm.
    3. Følg instruksjonene på skjermen og ta deretter hurtig på OK.

Slik bytter du til standard Hjem-startsiden

• Gå til Startskjerm og ta hurtig på Innstillinger > Avslutt Enkel startskjerm > OK.