Slik sender du kontaktinformasjon

Slik sender du visittkortet ditt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Meg selv.
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Del.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik sender du en kontakt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på kontakten du vil sende detaljer om..
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Del.
    4. Velg en tilgjengelig overføringsmetode, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik sender du flere kontakter samtidig

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Merk flere.
    3. Merk kontaktene du vil sende, eller velg alle hvis du vil sende alle kontaktene.
    4. Ta hurtig på Icn sony gallery share, velg deretter en tilgjengelig overføringsmetode og følg instruksjonene på skjermen.