Slik sender og mottar du e-postmeldinger

Oversikt over e-postinnboks på smarttelefoner fra Sony
    1 Vise en liste over alle e-postkontoer og nylige mapper
    2 Søke etter e-postmeldinger
    3 Finne innstillinger og valg
    4 Liste over e-postmeldinger
    5 Skrive en e-postmelding

Slik laster du ned nye e-postmeldinger

• Når innboksen for e-post er åpen, sveiper du nedover på meldingslisten.

Note

Før du prøver å laste ned nye e-postmeldinger, må du kontrollere at du har en fungerende datatilkobling. Du finner mer informasjon om hvordan du sikrer at datatilkoblingen blir vellykket under Innstillinger for Internett og MMS .

Slik leser du e-postmeldinger

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Hvis du bruker flere e-postkontoer, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og velger kontoen som inneholder kontoen du ønsker å sjekke. Hvis du ønsker å alle e-postkontoene dine samtidig, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og tar deretter hurtig på Kombinert innboks.
    4. Bla opp eller ned og ta hurtig på e-posten som skal leses, i innboksen med e-post.

Slik oppretter og sender du en e-postmelding

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på E-post.
    2. Hvis du bruker flere e-postkontoer, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og velger kontoen du vil sende e-posten fra.
    3. Ta hurtig på Icn sony conv new message, skriv deretter inn mottakeren navn eller e-postadresse, og velg én eller flere mottakere i rullegardinlisten.
    4. Tast inn e-postemnet og meldingsteksten, og ta hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik svarer du på en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som du vil svare på. Deretter tar du hurtig på Svar eller Svar alle.
    2. Skriv svar, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik videresender du en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som skal videresendes. Deretter tar du hurtig på Videresend.
    2. Skriv inn mottakerens navn eller e-postadresse, og velg én eller flere mottakere i rullegardinlisten.
    3. Skriv inn meldingsteksten, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik viser du et vedlegg som fulgte med en e-postmelding

1. Finn og ta hurtig på e-postmeldingen som inneholder vedlegget som skal vises. E-postmeldinger med vedlegg er merket med Icn sony email attachment.
    2. Når e-postmeldingen åpnes, tar du hurtig på Last inn. Vedlegget starter nedlastingen.
    3. Når vedlegget er lastet ned, tar du hurtig på Vis.

Slik lagrer du en avsenders e-postadresse i kontaktene dine

1. Finn og trykk på en meldingen i innboksen med e-post.
    2. Trykk på navnet til avsenderen, trykk på Legg til som kontakt og deretter på OK.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller trykk på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og om ønskelig, trykk deretter på Lagre.