Velge mobilnett

Enheten veksler automatisk mellom mobilnett avhengig av hvilke mobilnett som er tilgjengelig der du befinner deg. Enheten kan også stilles inn manuelt for å bruke en bestemt mobilnettmodus, f.eks. WCDMA eller GSM.

Forskjellige statusikoner vises i statuslinjen avhenge av typen eller modusen til nettverket som du er koblet til. Se Statusikoner for å se hvordan de forskjellige statusikonene ser ut.

Slik velger du nettverksmodus

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobilnett.
    3. Ta hurtig på Foretrukket nettverkstype og velg deretter en nettverksmodus.

Slik velger du et annet nettverk manuelt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobilnett > Nettverksoperatører.
    3. Ta hurtig på Søkemodus, og velg deretter Manuelt.
    4. Velg et nettverk.

Note

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Slik aktiverer du automatisk nettverksvalg

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer > Mobilnett > Nettoperatører.
    3. Ta hurtig på Søkemodus, og velg deretter Automatisk.