Tilbakestille apper

Du kan tilbakestille en app eller fjerne appdata hvis appen slutter å reagere eller forårsaker problemer med enheten.

Slik tilbakestiller du appinnstillinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
    3. Trykk på Icn sony key menu, og trykk deretter på Tilbakestill app-innstillingene > Tilbakestill apper.

Tip

Tilbakestilling av appinnstillinger sletter ikke appdata fra enheten.

Slik sletter du data til en app

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Programmer.
    3. Velg en app eller tjeneste, og trykk deretter på Lagring > FJERN DATA > OK.

Note

Når data til en app slettes, er dataene til den valgte appen slette fra enheten for bestandig. Valget for å slette data til en app, er ikke tilgjengelig for alle apper eller tjenester.

Slik sletter på hurtigbuffer til en app

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer.
    3. Velg en app eller tjeneste, ta deretter hurtig på Lagring > FJERN HURTIGLAGER.

Note

Valget om å slette hurtigbufferet til en app, er ikke tilgjengelig i alle apper eller tjenester.

Slik sletter du standardinnstillingen til en app

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Programmer.
    3. Velg en app eller tjeneste, ta deretter hurtig på Åpne som standard > FJERN STANDARDVALG.

Note

Valget om å slette standardinnstillingen til en app, er ikke tilgjengelig i alle apper eller tjenester.