Spillelister

Du kan også opprette dine egne spillelister fra musikken som er lagret på enheten, på startsiden for musikk.

Slik oppretter du dine egne spillelister

1. Fra musikkstartskjermen berører du og holder nede navnet på albumet eller sangen som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Trykk Legg til i spilleliste > Opprett ny spilleliste i menyen som åpnes.
    3. Skriv inn et navn på spillelisten, og trykk OK.

Tip

Du kan også trykke albumbildet og deretter trykke Legg til i spilleliste for å opprette en ny spilleliste.

Slik spiller du av egne spillelister

1. Åpne menyen for musikkstartskjermen, og ta deretter hurtig på Spillelister.
    2. Under Spillelister velger du den spillelisten du ønsker å åpne.
    3. Hvis du vil spille av alle sangene, tar du hurtig på Tilfeldig rekkefølge.

Slik legger du til sanger i en spilleliste

1. Fra musikkstartskjermen blar du til sangen eller albumet som du vil legge til i en spilleliste.
    2. Berør og hold sang- eller albumtittelen, og ta deretter hurtig på Legg til i spilleliste.
    3. Ta hurtig på navnet til spillelisten som albumet eller sangen skal legges til i. Albumet eller sangen blir nå lagt til i spillelisten.

Slik fjerner du en sang fra en spilleliste

1. Berør og hold tittelen på sangen i en spilleliste for å slette sangen.
    2. Ta hurtig på Fjern fra spilleliste.

Note

Du kan kanskje ikke slette en sang som er lagret på minnekortet i enhetens interne lagringssted.

Slik sletter du en spilleliste

1. Åpne menyen for musikkstartskjermen, og ta deretter hurtig på Spillelister.
    2. Berør og hold spillelisten du ønsker å slette.
    3. Ta hurtig på Slett.
    4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.

Note

Du kan ikke slette smarte spillelister.