Slik organiserer du e-postmeldinger

Slik sorterer du dine e-poster

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Hvis du bruker flere e-postkontoer, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og velger kontoen som inneholder e-posten du ønsker å sortere. Hvis du ønsker å sortere e-post i alle e-postkontoene dine samtidig, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og tar deretter hurtig på Kombinert innboks.
    4. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Sorter.
    5. Velg et sorteringsalternativ.

Slik søker du etter e-postmeldinger

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på E-post.
    2. Hvis du bruker flere e-postkontoer, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og velger kontoen som inneholder kontoen du ønsker å søke i. Hvis du ønsker å søke i alle e-postkontoene dine samtidig, drar du venstre kant av skjermen mot høyre og tar deretter hurtig på Kombinert innboks.
    3. Ta hurtig på Icn sony menu search.
    4. Angi søketeksten, og trykk deretter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søkeresultatet vises i en liste sortert etter dato. Trykk på e-postmeldingen du vil åpne.

Slik viser du alle mapper for en e-postkonto

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og finn deretter og ta hurtig på E-post.
    2. Dra den venstre kanten av skjermen til høyre, og velg kontoen du vil vise mappene for.
    3. Velg Vis alle mapper under kontoen du vil vise mappene for.

Slik sletter du en e-postmelding

• Knips meldingen som skal slettes, til høyre i innboksen med e-post.

Slik flytter du en e-postmelding til en annen mappe

1. Knips meldingen som skal flyttes til venstre i innboksen med e-post.
    2. Ta hurtig på Flytt, og velg deretter en mappe.