Støykansellering

Enheten støtter støykansellerende hodetelefoner. Hvis du bruker støykansellerende hodetelefoner på enheten, kan du få mye klarere lydkvalitet, f. eks. når du hører på musikk i omgivelser med mye støy, slik som på buss, tog eller fly. Du kan også bruke denne funksjonen til å skape stille omgivelser til å studere, arbeide eller lese i.

Tip

Hvis du vil sikre optimal ytelse, anbefaler vi støykansellerende hodetelefoner fra Sony.

Slik bruker du støykansellerende hodetelefoner

1. Koble de støykansellerende hodetelefonene til enheten.
    2. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Lyd og varsling > Tilbehørsinnstillinger > Støyreduksjon i startskjermen, og dra deretter glidebryteren ved siden av Støyreduksjon til høyre.
    3. Hvis du vil at Støyreduksjon bare skal være aktivert når du spiller av musikk eller video eller når skjermen er aktiv, drar du glidebryteren ved siden av Strømsparingsmodus til høyre.
    4. Hvis du vil at Støyreduksjon skal være aktivert hele tiden mens hodetelefonene er tilkoblet, drar du glidebryteren ved siden av Strømsparingsmodus til venstre.

Note

Støykansellerende hodetelefoner er kanskje ikke inkludert når du kjøper enheten.

Slik justerer du innstillingene til støyende omgivelser

1. Kontroller at du har koblet støykansellerende hodetelefoner til enheten.
    2. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd og varsling > Tilbehørsinnstillinger >Støyreduksjon > Støymiljø.
    4. Velg den aktuelle typen støyende omgivelser, og ta deretter hurtig på OK.