Startskjerm

Startskjerm er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Startskjermen kan ha opptil sju ruter, som strekker seg utover den vanlige skjermbredden. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute du befinner deg på.

Ruteutvidelse på startskjerm på smarttelefoner fra Sony

Slik går du til startskjermen

• Trykk Icn sony key and home.

Slik blar du gjennom startskjermen

Navigere i startskjermen på smarttelefon fra Sony

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum sju ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Ruter på startskjerm på smarttelefoner fra Sony

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og ta deretter hurtig på Icn sony key and home.

Slik legger du til en rute på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Hvis du vil bla i rutene, knipser du helt til høyre eller venstre og tar deretter hurtig på Icn sony and homescreen add pane.

Slik sletter du en rute fra startsiden

1. Hold nede et hvilket som helst område på startskjermen til enheten vibrerer.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og trykk deretter Icn sony and homescreen delete pane i øverste høyre hjørne av ruten.

Startskjerminnstillinger

Snarveien Innstillinger kan brukes til å justere noen grunnleggende startskjerminnstillinger. Du kan f.eks. justere størrelsen på ikonene på startskjermen.

Slik avinstalleres en app fra startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et hvilket som helst område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom panelene. Alle apper som ikke kan avinstalleres, angis med Icn sony home uninstall.
    3. Trykk på appen du vil avinstallere, og trykk deretter på Slett.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer, og trykk deretter på Innstillinger.
    2. Trykk på Ikonstørrelse og velg et alternativ.