Slik viderekobler du anrop

Du kan viderekoble anrop til en annen mottaker, for eksempel til et annet telefonnummer, en annen enhet eller en telefonsvartjeneste.

Slik viderekobler du anrop

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Viderekobling og velg et alternativ.
    4. Tast inn nummeret du vil viderekoble anrop til, og trykk deretter på Slå på.

Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Viderekobling.
    3. Velg et alternativ, og ta deretter hurtig på Slå av.