Slik legger du inn tekst med taleinndata

Når du skriver inn tekst, kan du bruke taleinndatafunksjonen i stedet for å skrive inn ordene. Bare si ordene du vil legge inn. Taleinndata er en eksperimentell teknologi fra Google™ og er tilgjengelig for en rekke språk og regioner.

Slik aktiverer du taleinndata

1. Når skjermtastaturet er åpent, tar du hurtig på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings og deretter på Tastaturinnstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Tast for Google™-talegjenkjenning mot høyre.
    4. Ta hurtig på Icn sony key and back for å lagre innstillingene. Et mikrofonikon Icn sony voice input mic only vises på skjermtastaturet.

Slik skriver du inn tekst med taleinndata

1. Åpne skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony voice input mic only. Når Icn sony voice input mic circle vises, snakker du for å sette inn tekst.
    3. Når du er ferdig, tar du hurtig på Icn sony voice input mic circle igjen. Den foreslåtte teksten vises.
    4. Rediger teksten manuelt hvis det er nødvendig.

Tip

Ta hurtig på Icn keyboard options for å åpne tastaturet og skrive inn tekst manuelt.