Slik redigerer du bilder med bilderedigeringsappen

Du kan redigere videoer som du har tatt med kameraet. Du kan f.eks. klippe en video til ønsket lengde eller justere videohastigheten. Etter at den redigerte videoen er lagret, blir den opprinnelige uendrede versjonen av videoen værende på enheten.

Slik klipper du en video

1. I Album finner du og tar hurtig på videoen som du vil spille av.
    2. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene, og ta deretter hurtig på Icn sony movie edit > Klipp.
    3. Hvis du vil flytte klipperammen til en annen del av tidslinjen, berører du og holder kanten på klipperammen og drar den til den ønskede posisjonen. Deretter tar du hurtig på Bruk.
    4. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av den klipte videoen.

Slik justerer du hastigheten for en video

1. I Album finner du og tar hurtig på videoen som du vil spille av.
    2. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene, og ta deretter hurtig på Icn sony movie edit > Hastighet.
    3. Velg et alternativ. Deretter berører du og holder kanten av tidslinjen, drar den til ønsket posisjon og tar hurtig på Bruk.
    4. Ta hurtig på Lagre for å lagre en kopi av den redigerte videoen.