Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere den enkelte lydinnstillingene som equalizer og surround-lyd manuelt. Dynamisk normalisering kan også aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger og videoer.

Slik forbedrer du lyden manuelt

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lydvarsel > Lydinnstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av ClearAudio+ mot høyre.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lydvarsel > Lydinnstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av ClearAudio+ mot venstre.
    4. Ta hurtig på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Dra frekvensbåndknappen opp eller ned for å justere lyden.

Note

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på stemmekommunikasjonsappene. Lydkvaliteten til taleanrop endres for eksempel ikke.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lydvarsel > Lydinnstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Dynamisk normalisering mot høyre.